Inskolning

Igår började Malcom med sin inskolning. Gick hur bra som helst. Brydde sig inte alls vars jag var. Sprang omkring och lekte och upptäckte sitt dagis. Var där i 1,5 timma innan vi for hem. Gissa om de var en trött liten kille som ja satte i bilen. Han somna nästan direkt men ja var tvungen att hålla honom vaken ett tag så de inte skulle bli allt för tidig vila. 

Idag gick de inte lika bra och de berodde inte på Malcom utan de var Melwin som börja tjorva. Tror de är en liten omställning för honom med. VAr jättegnällig och mammig. Så när Malcom blev ledsen och ville ha tröst så blev Melwin bara gnälligare. Tror även de va lite trötthet från hans sida. Vi går ju upp halv 7 nu. Brukar vara ganska morgon trött.

I morgon ska ja lämna Malcom själv i 1 timma. Tror de kommer gå mycket bättre än när ja är där. Blir nog lättare för Melwin oxå. Tror nästan att Malcom kommer vara inskolad innan nästa vecka. Menar han har ju varit på Melwins dagis sen han var en liten bebis. Han är van med fröknarna och lokalerna.

Tänk att min lilla plutt har blivit så stor. Tyckte de var nyss man kom hem från BB. Han var så liten och hjälplös och nu har har blivit så stor och springer omkring överallt. Och snart kommer de en till liten en som även den kommer bli stor.

Ikväll ska ja fara iväg med en kompis till Luleå och käka middag. Bara vi 2...himla skönt. Få äta i lugn och ro utan massa barn och sen även få äta varm mat...ha ha...ni som inte vet förstår inte va man uppskattar ensamtid under maten. Blir ju oftast jag som matar Malcom. Och när han är klar så har ju resten av familjen oxå ätit klart så då får man äta själv.

Ja ja...trevligt ska vi iaf ha. Förresten igår gjorde vi en beställning till Melwin från HM. Blev lite kläder och de. Han behöver ju lite kläder eftersom mammas lilla kille växt lite nu. Han är inte så stor än men större blir han.

Ska göra mig lite snygg så man får följa med på middag ikväll...ha ha..

Tjinpling på er där ute

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0