Jag lever fortfarande

Ha ha..kom på att de var toglänge sen jag skrev. Vet att ja ska att ja skulle bli bättre på att skriva. Men  nu har de ju varit semester och allt och ja har varken haft orken eller lusten att skriva men nu tänkte ja ta mig i kragen och bli bättre på de.

Så va har hänt i sommar då? Vi började med att hämta en ny 7 sitsig bil. Är en Nissan Pathfinder. Så här ser den ut...är inte våran bil på bilden men en likadan. Skita nöjd.När Robban hade hämtat den så drog vi till nord Norge i ca 5 dagar. Var hur mysigt som helst att hälsa på sina kära vänner där. Naturen är hur vacker som helst där. Men de blev 70 mil fram och tillbaka. Resan dit var gode så jobbigt eftersom vi körde över natten. Ja var duktig och körde de första 45 milen till finska gränsen.

Sen när vi kommit hem igen var vi nog hemma ca 1 vecka innan vi drog vårt pick och pack mot södra sverige. Vi åkte dit med Micke och Carro och deras lilltös Nova som är lika gammal som Melwin + bebisen i magen.
Vi var till Kolmården, Öland och Ullared, men stanna och sov i några fler städer. Var jättetrevligt men nog är de skönt att komma hem igen efter att sovit i stugsängar och tält. Fick uppleva massor av olika saker. Vissa saker lite stördare än andra...ha ha men trevlig var de iaf.

Tänkte lägga in bilder från vår sommar med de får  bli en annna dag.

SEn är ja i v.23 nu. Tiden går hur fort som helst. Bebisen i magen sparkar och buffar på massor. Längtar till man har ca 10 veckor kvar för då kan man börja räkna ner. En bild på magen kommer oxå.

De var allt för mig för dennna gång men ja tänkte skriva lite så ni där ute vet att ja lever än.

Tjingpling på er

Kommentarer
Postat av: Allis

Tack för info, kära Ninnie. Skönt att få krama om dig på stan tidigare i sommar. Hoppas vi kan ses innan det är dags. Kramizar till hela familjen. <3 <3 <3

2010-08-08 @ 21:59:24
Postat av: emelie

du menar alltså att du har vart i mina trakter och inte hört av dig:S och inte hade jag en aning att du väntar barn nr 3!!! nej du nu får du nog allt se till att hojta till på msn så vi kan pratas vid, här händer ju massa:Dstort grattis ialf och hälsa resten av familjen, kram

2010-08-16 @ 23:43:06
URL: http://pzykoangel.soclog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0