2010

Nu är de 2010 och ja och Malcom har varit vaken sen halv 9. Är gode så himla trött eftersom vi kom hem vid halv 4-4 tiden. Sen  tror ja inte somna förrän vid halv 5. R och Melwin sover än. Ska höra med älsk om ja får lägga mig en stund sen.

Som sagt igår var vi hos Carro och Micke och Nova och de var hur trevligt som helst. Magen är mer än full. Som varmrätt fick vi oxfile med rödvinssås som Carro hade gjort själv och en jättegod potatis. Tog aldrig bild på de tyvärr. Men god var den.

Innan vi skulle äta lekte Melwin och Nova docktor...ha ha de var såå himla söta. Va så kul att de lekte så bra ihop. Gulltrollen våra.

Hade en super duper bra nyår. Ska visa lite bilder från jul och nyår

Men ja önskar alla som läser min blogg en jättebra fortsättning på de nya året och ja hoppas de blir super bra år för er.

 Tjingpling

Från julen

  
  

Från Nyår

  
  
  
  
  
  
  
  
  



Kommentarer
Postat av: Jenny /Jejja

Hej gumman...



Kikar in & hoppas att du inte glömt mig, blir så sällan mellan gångerna man kollar igenom bloggarna.

Hade du MSN eller FACEBOOK vore de lite lättare, e mest på dessa sidor nu & kollar runt..Så har du de kan du ju alltid lämna på familjeliv så jag kan adda dig..

Men NU NGT ANNAT...



Skulle kika in & önska er en GOD fortsättning på 2010, ser korten på killarna & HERRE så de växer dina sötisar :D Hoppas ni har de bra, kramar :D Jenny (Jejja25 som du pratade med på Familjeliv en gång i tiden) KRAM

2010-01-01 @ 22:24:47
Postat av: Sv: Jejja25

Har skrivit i din fl sida och lämnat mailadress och mns.



hoppas din familj och du mår bra,



kram

2010-01-02 @ 00:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0