Första dagen snart slut

Nu är de ca 2 timmar innan första dagen på de nya året är slut.

Jag kan sammanfatta dagen så här: Inte ett skit har hänt. Slöat i soffan så fort chansen har funnits till och varit en riktigt surfitta. Kul början på de nya åre, eller va säger ni.

Sen har ja avgett ett nyårslöfte som ja förmodligen kommer att bryta men ska försöka iaf och de är att verkligen börja ta tag i träningen och viktminskningen. Kan ju inte se ut som en mysig liten heffaklump hela livet...ha ha

En liten fråga till alla där ute. Har ni avgett nått nyårslöfte och om va är de.?

Har suttit och kollat på lite kök och ja har konstaterat att de är väldigt få...nu har ja inte sett alla kök men de ja har sett har inte haft som vi. Längtar tills vi får de klart helt och hållet, men de beror helt på när mupparna från Norge inte slarvar bort våra hela tiden.
Sen efter den renoveringen ska vi ta de lite lugn innan nästa projekt börjar och de är att måla om hela huset på utsidan. Vi funderar lite på vilken färg vi vill ha. Är inne på grå men halva Sverige börjar ha den färgen.

I morgon ska vi fara till svärisarna och ha en tacosträff med R´s alla syskon och syskonbarn. Vi blir väl runt 20 pers tror ja. Alltid lika trevligt. Speciellt när man inte har en stor släkt själv. Ska bli gott med Tacos eftersom de var ett tag sen vi åt de. Mumma



Nä nu ska jag ut med soperna och ta mig en giftpinne samtidigt för ja känner att jag är värld de efter idag.

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Placebohoe

Söt elefantbild :) kram

2010-01-07 @ 15:53:43
URL: http://placebohoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0