Hallå Sverige

Nu är man hemma igen efter 2 veckort semester i Kanarieöarna. Himlarns va vi har haft skönt. Haft verkligen tur med vädret. Alla säger att de var flera flera år sen de var så här varm runt denna tid. Så solen har varit på våran sida. Är gode så trött nu eftersom vi gick upp vid kl 3 för bussen hämta oss vid 4 tiden. Planet gick kl kvart över 7. Hela fam Nilsson har varit slut. Och när vi kom till Kallax upptäckte jag att Melwin var lite prickig i ansiktet så ja kolla om han hade nå mer och när ja drog upp tröjan var hela hans rygg och mage prickar så nu har han fått vattkoppar. Skönt att han fick dem när vi kom hem och inte där borta.

Så nu måste Melwin vara hemma från dagis i veckan. Tråkigt för han har verkligen längtat. Men de är inge att göra. Får smärja med zinkpulvervätska och hoppas på att de inte kliar allt för mycket på han lilla kropp.

Ska försöka skrive lite mer om va vi har gjort och även visa lite bilder men nu så orkar ja inte. Blir snart sängen för oss. Svider och kliar lite i ögonen.

Ha de bäst alla

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Lea

äckligt så avis jag blir på er=) biler vill vi så klart se NU=)

2010-01-30 @ 08:54:33
Postat av: Liinda - mamma till anton

välkommen hem !! =)

2010-01-30 @ 09:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0