Plattor på väg upp

Så nu efter mycket om och men så verkar vi få upp plattorna iag. Tydligen har vi fått alla plattor men de hade bara kollat fel på affären så ja tar tillbaka om att normän är muppar.

Har just lagt Malcom i sängen eftersom han somna i soffan, va en väldigt trött liten kille. Han har inte sovit så mycket idag. Får se när han vaknar för att få välling i magen.

Har lagat till kyckling i lergryta som ja skrev tidigare och de blev sjuktgott och saftigt. Nu håller Per och R på att sätta upp plattorna. Får se om alla hinner upp idag.

Kolla på utlandsresor i går och gissa om vi är sugna på att fara iväg. De lutar mot Egypten men vi får se. Menar de är ju inte billigt att renovera och vi skiter ju inte pengar om ni trodde det. Tänk bara att få liggar på en solstol lapa sol och sen äta godmat och se hur glada ungarna är när de slipper behöva ha på sig massor av kläder. Nog är sommaren bäst ändå.

Nu ska ja kolla på en vovve som ja såg på blocket...är grymt sugen på att skaffa en. Är en tik som är 2 år. Har funderar mycke på att vår första hund i familjen ska vara en som är nått år bara för att slippa allt runt att göra den rumsren. Ska höra med gubben va han säger.

Tjingpling på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0