Seg i starten

Gu så seg man är idag. Säger att nu jäklar ska man men de blir ändå inget. Nä nu måste ja ta mig i kragen och få tummer ur och göra lite här hemma. Skuller verkligen behöva en betjänt här hemma så man slapp göra nå förutom att ta hand om barnen och laga maten för de är kul. Städa är aldrig kul.

Idag så fick vi veta att våra plattor till köket hade kommit. Jippie sa ja tills ja fick veta att mupparna från Norge har skickat för få. Menar, hallå, har era hjärnor tagis semester för alltid eller. Blir sååå irriterad för de har varit strul hela tiden med dessa plattor. Vill bara kräkar på dem. Men snart snart är vårat kök helt färdigt och då ska ja visa er resultatet före och efter.

SEn ska ja ta an om lilltoan där upp. Måla och göra den fin fin. Har en bild på precis hur ja vill ha den. Som den är nu är den rosa rosa rosa med blommor överallt. Klarar inte de..

Sen till nått helt annat. När vi är klara med köket ska ja verkligen ta tag i min träning. Ska då skaffa kort på Nautilus och sen ska ja börja om med viktväktarna så förhoppningsvis väger man som inskrivningsvikten till sommaren. Ska även Zumba och gå massor, och nu j-lar ska ja fixa detta. Så om nån där ute i min närhet oxå ska börja röra på sig så kan vi gärna göra de ihop och stötta varandra.

Nu ska ja byta bort bajset i Malcoms blöja som inte luktar gott. Borde ha smellnet så alla fick känna hans underbara aromer

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Fride

tack så mycket! Söta småttingar du har:)

2010-01-04 @ 15:16:10
URL: http://inutimagen.blogg.se/
Postat av: eLi

Lämna gärna en åsikt om vad du tycker om folk som köper hundar som en slags accoserar?

2010-01-04 @ 18:16:19
URL: http://lovejunkiie.blogg.se/
Postat av: Cie

Hej! Kolla in min blogg för lite kom-igång-tips för träningen!

2010-01-07 @ 15:35:49
URL: http://www.kostochkropp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0