Helg och hjärtat i halsgropen

Idag har de varit en varm dag. Har stekts i solen. Bara velat dö många gånger. Men vi har fått mycket gjort.

Dagen började med att min älskade lillebror ville göra morgon före kl 6. Så de var bara snällt att gå upp och ge mina hungriga barn mat. Sen städa ja lite och damsög.
Fick även fin främmande av Linda W och Vilja en stund. Men som vanligt fick Malcom Vilja att gråta eftersom han jämt ska antingen dra i hennes kläder så hon ramlar eller så brottar han ner henne. Tycker så synd om henne för hon blir varenda gång lika förstörd.  Syns verkligen att Malcom har en storebror som har lärt han de hårda livet och om överlevnad...ha ha.

Just efter de att Linda och Vilja kom hem kom Robban hem från jobbet. Så vi drack lite saft plus att vi fick främmande av farmor och farfar en sväng. Sen blev de att klippa ner häcken lite för de har verkligen blivit igenvuxen. Blev mycket bättre nu. Men oj va varmt de blev att stå i stekhet sol och kratta och plocka kvistar.

Blev även en storhandlign så nu överlever vi några dagar till..ha ha..var endel människor i byn idag för de har varit knalledagen.

Blev grillat till middag och Perols blev oxå bjuden på de. Så nu sitter de ute bland myggen  och dricker och lenar sig. Ha ha...skönt att slippa de. Vet 2 som kommer må dåligt i morgon.

Däremot så hände de nå såå hemskt att ja trodde ja skulle dö och gå i tusen bita. Melwin sprang in i kanten på släpvagnen och börja störtblö från huvudet. Bara forsa från huvudet. Trodde vi skulle vara tvugna åka in eller ringa ambulansen. Men när vi fick stopp på blödningen såg vi att de inte var såå stort sår. Så efter mycke vaddande och kallvatten fick >Melwin en jättefin Blixen plåster på pannan. Huvva så hemskt de var. Mamma och pappa hjärtat höll på att gå i tusen bitar som sagt. Men slutet gott och allting gott.

Men ja kan lova att de var en tagen och slut kille som somna för kvällen. Däremot så var hans lillebror mer tjorvig men till sist somna även han.

Nu sitter ja som sagt inne och ser Spartacus medans Robban och Pärols sitter ute och dricker. Får se när ja ska köra hem fyllot där...ha ha..

Sov så gott alla och ha en jättebra helg.

Lite bilder från en superbra fotogra...JAGTjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0