Ingen bra början av vecka

Har inte orkat vara nå aktig denna vecka och de beror på att ja har kännt mig såhär i veckan 

 som en tant på 100 år. Sen även ut som en tant på 100 år när ja går...ha ha...snyggt

Vaknade på måndagen att ja hade rygg ont som bara blev värre och värre under dagen. Kändes inte alls kul för 5 öre eftersom ja skulle jobba 2 natter i rad. Efter mycke om och men så bestämde ja mig för att ringa in nån annan efftersom ja inte kunde ta mig upp ur soffan själv. Hade hur nycke ågrens som helst eftersom ja verkligen ville jobba och var så inställd på de. Men va ska man göra om inte kroppen vill. Man är inte till så mycke hjälp då. Menar hur ska man kunna jobba och hjälpa sin vårdtagare om man knappt kan ta hand om sig själv. Hur mycke de än svider och känns piss så va de ändå de bästa. Får ta igen de nån annan gång. Men ja har tur som har så bra kollegors som ställer upp för mig och tar mina pass. De ska ja inte glömma och återgälla de när ja kan.

Verkar som de är en ischiasnerv som har kommit i kläm ordentligt. Förhoppningsvis så försvinner de snart. Men sambon är oroligt att de är fogarna som börjar spöka nu men de tror inte jag eftersom de känns inte som de. Blir de inte bättre ska jag uppsöka lite hjälp så de kan fixa min stackars rygg.

Nåja till nå annan. Vi har haft super väder de sista 2 dagarna. Har varit varmt och kvaft men idag regnar de för fulla muggar. Blää de tycker vi inte om.

Igår fick ungarna springa nakna i vattenspridaren. Så himla söta de var. Små rumporna ville man bara nypa i. Höll på att skratta ihjäl när man såg Malcoms min när kallvattnet kom på han. Tyckte de var kul men de va med lite skräck i ansiktet med...ha ha...

Igår for Melwin till sina kusiner för att sova över där för första gången. Gissa om de var en spänd liten pojke som for omkring här hemma och hoppa och skratta. Han verkligen älskar sina kusiner.

Idag så åkte Robban men Malcom till Piteå för han ska lämna in bilen eftersom den har krånglat lite sista tiden. Hoppas verkligen de fixar till det denna gång. Så under tiden ska ja bara ligga i soffa och vila och softa.

Går även in i v.19 idag. Så himla kul. På fredag ska vi till Sunderbyn på RUL. Gissa om man är spänd. Hoppas verkligen att allt är bra med bebis och att om ja blir flyttad åt rätt håll så de blir lite närmare nov. Skulle va kul att veta om de är en liten prins eller prinsessa där inne. Men vi får nog vänta tills bebis kommer eftersom pappa vill de. Men ja tror att de är en liten prins till. Men oj va kul med en flick nu när ja har 2 snygga prinsar..

Nä nu ska ja lägga mig på soffan.

Tjingpling Sverige och hoppas de är bättre väder på andra ställen

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej gumman...Va längesedan jag kikade in på din blogg nu men emellanåt kollar jag..Hoppas att din rygg snart e bättre..Annars hoppas jag att allt e bra med er (familjen) Här e allt bra med oss, tiden går bara så fort bara..Man får ta till vara på varje stund.

Hoppas du kommer ihåg mig...Kramar om // Jenny V (jejja25 på familjeliv förut)

2010-07-07 @ 23:52:32
Postat av: Ninnie

Jenny: Klart ja kommer ihåg dig. Roligt att höra av dig. Hoppas ni mår bra och att ni får vara friska och krya.hur går de med syskonverkstaden? är ni sugen på en till snart eller är ni nöjda?sköt om erKram

2010-07-08 @ 09:49:00
URL: http://ninniejohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0