Dagens bravader

Idag vaknade jag och ungarna vid 7 tiden. Blev att vi gick upp på en gång och åt frulle. Seb blev de lite plock här hemma innan vi väckte Robban.

När vi hade ätit lunch åkte vi till Robbans jobb med Melwins fyrhjuling så han fick träna lite på körandet. Han var så himla duktig. Var lite försiktig med gasen i början men sen gick de lite snabbare. Efter de ville Melwin att vi skulle ta fikat på nått annat ställe så vi åkte runt lite innan vi bestämde oss för att bara stanna vid sidan av vägen. Blev lite saft och kakor. Kollad även på lite hus i byarna runt.

For och lämnade lillfyrhjulingen sen åkte vi för att hitta någonstans där man kunde fiska. Blev att vi fiska inte så långt från Melwins dagis i Korsträskbäcken. Blev inga firrar men Melwin tyckte de va kul, plus att vi såg en bäver. Får ta han till nå mer fiskrikare sjö sen. Skulle som vara kul om han fick napp. Undrar hur han skulle reagera då. Tror de nog skulle bli VÄLDIGT spännande. Efter en stund åkte vi hem och gjorde middag och Melwin såg en sista sväng på Prinsessan och Grodan som vi hyrde igår.

Har varit livat här på kvällen. Ungarna har lekt men de har blivit mycke gråt eftersom de har varit lite övertrötta så de tålde inte å mycket.

Ska försöka lägga upp lite bilder på Melwin från ida när han körde.

Nu blir de sängen för Malcom kommer väl vakna vid 6-halv 7 ui morgon.

Tjingpling

Jo förresten, i natt cirkulerade en helikopter på vårt områda vid 2 på natten. Ja och Robban funderade va som hade hänt och idag fick ja veta att en äldre kvinna på över 70 år hade försvunnit i torsdag och de var full sökning på henne. Hoppas de har hittat henne och att hon har livet i behåll.

Tjingpling igen

Kommentarer
Postat av: Emelle (FL)

Vilken fin blogg du har! Och roligt att läsa! Här hänger nog jag lite till och från hädanefter. Tycker det är roligt att ha lite bloggar att "följa" :-)

2010-06-29 @ 21:31:48
URL: http://www.metrobloggen.se/picnic

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0