Händelserik dag

Idag har vi hunnit med en heldel. Börja med att vi var och lämna Melwin på dagis. Efter det åkte jag och Malcom och hälsade på Sara för att se hur hon mådde nu efter benbrottet sitt. Prata endel om allt och inget. Malcom var som en lite huligan hemma hos henne päron.  Efter ett tag blev Sara ganska trött pga sin medicin så då åkte vi. Tänkte åka hem men då kom ja tänka på att ja skulle åka förbi David och Linda och kolla in deras nya hem så där blev jag en stund. Malcom lekte för fullt med Anton ett tag. Tycker de är så kul att se de små leka med varandra. Va som Linda sa. "Undrar var de säger och tänker på".

Efter ett tag åkte vi hem för att hinna äta och sova lite innan vi skulle fara och hämta Melwin på dagis. Malcom var inte sugen på att äta lunch så han fick sig en välling och då somna han nästan på en gång efteråt. Fick bära ut han sovandes i bilden när vi skulle fara. Hämtade upp MElwin och mös med han ett tag innan vi åkte till Mia för att lämna Malcom en stund. Melwin skulle till tandläkaren, eller som Melwin kallar de för tanddocktorn. Gick hur bra som helst och Melwin var hur duktig som helt och gapa jättestort och så klart hade han inga hål i tänderna. De trodde ja inte heller med de var gode så skönt att höra.

Sen blev de en snabbisprat hos Mia innan vi fort. Blev en sväng förbi pappa Roberts jobb för Melwin var så sugen på att hälsa på papsen sin.

Får, va händer sen. Jo vi åkte hem då efter vi vart på Robbans jobb och chilla lite innan han kom hem. Fixade med maten som blev pytt i panna denna gång. Fick sen främmande av Malin D och hennes barn lill Lukar och Alice. Var full rulle och ja fick mysa och snusa lite på Lukar. Gisses va ja längta tills våran bebis kommer.

Har funderat mycket på va de kan vara för nå där inne. Är de en till grabb eller är de en tösabit som alla tror de är. Sj är ja säker på att vi får en kille till. TRor vi bara kan få grabbar. Men egentligen spelar de ingen roll så länge bebis mår bra och får vara frisk. Men de skulle vara kul med en tös nu när man har 2 grabbar.

Ha ikväll tvättat lite penslar som har legat alldeles för länge sen vi måla. Fick inte ren alla så endel fick går till soptunnan.

Sen har ja försökt fixa lite gratis spotify så om de är nån där ute som vill ha de så klicka på länken redan och följ instruktionerna så får ni de på en vips.

http://www.gratispremium.com/?ref=438632


Nä nu ska ja kolla vidare så ni alla där ute får ha de så himla bra så länge

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0