Midsommar helg

Idag är de midsommardagen så GLAD midsommar alla och ja hoppas ni haft de bra.

Vi har haft de hur skönt som helst.
For till svärisarna i tors eftermiddag. Mös bara på och ungarna var ute hela tiden. Är verkligen hur skönt som helst att vara där. Man behöver inte vara orolig att ungarna ska bli påkörda av nån bil. Sådär skulle ja gärna bo. Blev grillat på kvällen.

Midsommarafton åkte vi ut en sväng med deras båt och vitjade deras gäddsaxar. Fick en fin aborre. Melwin blev väldigt nöjd över de. Sen sa vi adjö till farmor och farfar för de åkte iväg före oss. De skulle fira med några bekanta. Men vi åkte bara en stund efter dem och åkte till Robbans syster.
När vi kom dit så sprang Melwin från bilen med glädje. Han verkligen älskar att leka och vara med sina kusiner.
Blev att de åkte en sväng med fyrhjulingarna. Ja och Anna och Malcom stanna kvar i stugan. Hör och häpna, Malcom sov i 3 timmar och 20 min. Trodde där ett tag att han hade dött eller nå. Efter ett tag kom papporna och barnen tillbaka. De hade haft kul. Fiskat och fikat. Gillades skarpt.

Sen blev de att göra sig ordning lite och åkta till Storforsen för se va de hade för nå midsommarfirande. När vi kom dit hade de en trollkarl som hade en show. Barnen tyckte de var kul men efter en stund blev Melwin och Malcom lite less så Robban gick till lekplatsen med dem. Vi hade tänkt hinna vara med när de reste midsommarstången men vi var lite sent ute så efter showen så var de bara att fara hem och göra ordning middagen. Blev lite plockmant. Åt grillat m. pommes mest till de som inte ville ha de andra, sill, färskpotatos, räkröra och en supergod sallad. Blev mätt och belåten. Upptäckte att Malcom gillar senapssill och färskpotatis. Han åt de i mängder.

Senare på kvällen var vi inne och såg en film. Provade att resa vårat nya tält. Kan lova att de är stort, ryms 6 personer. Vi hade funderat på att sova i de men de var sååå djuriskt mycke knott och mygg så de blev att vi sov inne i stugan ist. Och lika glad är ja för de eftersom ja hade  blivit galen om ja hade varit tvungen höra alla småkryp. Var uppe ett tag så de blev inte så mycke sömn eftersom Malcom kände för att vakna vid halv 7 fastän han hade somnat efter 23. Trodde verkligen att han skulle sova längre men inte de. Sånn tur hade man inte.

Idag har vi bara tagit de lugn och Robban och svågern for en sväng med fyrhjulingarna medans vi var hemma med barnen. Sen packade vi ihop efter de kom hem och åkte förbi svärisarna igen för att packa ihop de sista innan de bar av hem igen.

Melwin fick hyra en film som vi har sett nu i kväll. Var trött killar som somna snabbt eller iaf Melwin. Lillebror ska jämt krånlga och bråka...ha en riktigt envis liten kille.
Ikväll fick oss ett gott skratt. Vi hyrde Grodan och prinsessan och i alla sångdelar dansade Malcom loss och skrattade så hjärtligt. Söt ungen min. Man skulle bara kunna nypa han i kinderna. Melwin är oxå hur frän som helst när han dansar. Nu när han gör de ser de ut som om han breakdancar...värsta spexapan.

Nä nu ska ja kolla vidare sen blir de sängen. Är gode så trött

Tjingpling på er alla där ute.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0