Studentfirande och finbesök

Idag har vi uppvaktat Robbans systerdotter som har tagit studenten. Fort till gymnasiet efter halv 2 och de var redan då inte så lätt att hitta plats. När man ser alla studenter så får man lite flashbacks från sin egen studen..fastän de var hundra år sedan. Men fan vilken dag de var. Var verkligen bästa dagen någonsn. Sen efter åkte vi hem och inväntade vårat främmande från Norge som skulle kommar.

Efter 3 tiden kom Einar och Kirstin och deras pojkar Simon (som är samma ålder som Malcom) Joakim (som är samma ålder som Melwin) och deras dotter Anette som gått ut första året på Grans. Bjöd dem på grillat. Var hur kul som helst att träffas för de var ett tag sen vi sågs. Ska fara och hälsa på den om ca 1 mån. Blir att köra 80 mil då. Ska bli hur kul som helst att se hur de bort och har de. Är ju inte så ofta man är i Norge. Kanske blir lite mer nu när man har bekanta där.
Berätta även att vi skulle ha en till och att vi tyvärr måste avboka våran Thailandsresa. Lite tråkigt för vi har verkligen sett fram emot de. Men eftersom bebis kommer vara så liten så vågar vi inte ta nå risker för man skulle aldrig förlåta sig själv om de skulle hände den nå under resan. Mn de förstod varför vi inte kunde reda. Så vi får ta den resan en annan gång med dem. Får se om de blir nån resa i europa ist.

Einar och Kirsin åkte efter 8 tiden och efter de har R varit hur trött som helst. Känner att ja är gode så trött med. Ska nog snar lägga mig. Måste bara stoppa in nå frukt i munnen och sen väcka Robban.

Får se om ja hinner skriva nå i morgon eftersom ja ska jobba kväll och dag på sönd. Sen vet man inte när man måste stiga upp i morgon. Pojkarna gör väl en äckligt tidigt morgon i morgon.

Ha de bäst alla och ha en fortsatt trevlig helg

tjinpling på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0