Stugan och magbild

Var ett tag sen ja skrev. Har inte haft orken eller lusten. Varit såå trött i kroppen och varit jätteyr i flera dagar. Så var har hänt i veckan då? I början av veckan hände de inte så mycket.

Tors:

Robban  gick av sin sista natt och var långledig efter de. På morgonen var jag till BM och lyssnade på bebis hjärta. VAr hur mysigt som helst. Men bebis var lite blyg så de var lite svårt att hitta åt den. Hann bli lite orolig att de inte var nå där så när vi äntligen fick höra de ticka på kunde ja pusta ut. Däremot så var inte mina värden så jätte bra. Blodtrycket var 117/70, hade blod i urinet och för mycke äggvita så ja ska i morgon fara och lämna in ett kissprov för att kolla om ja har UVI. Sen så ska ja även ge blodprov och kolla om ja har B12 brist för tydligen kan man få de om man får barn tätt. Fick en ny tid i mitten av juli och den 19 juli har vi fått tid för RUL. Ska bli så himla skoj. De enda är att ja tycker de är lite sen för då kommer ja vara i slutet av v.20 och då är de i nästan gränsfall att vara för sent.
Sen vid 1 tiden for vi och hämta Melwin på dagis innan vi drog våran kosing till stugan i A-jaur.

Fre:

Hände inte så mycket under dagen eftersom Robban sov till nästan 14, men de är egentligen inte så konstigt eftersom han har jobbat natt och sen inte sovit så mycket under dagarna. Sen när han hade vaknat och vi ätit lunch åkte vi till badhuset eftersom de har på fredagar varmvattensbad. Var riktigt skönt att få bada och duscha när vi inte har en dusch som funkar som de ska. Sen blev de bara mys på eftermiddagen. Vi grillade även på kvällen. Gjorde hemmagjord tsaziki oxå..var riktigt gott. Och sen när ja var i Storstan lärde Maria mig att gilla Ajvar. Rekommenderar de verkligen till grillat och speciellt om man även har tsaziki till....mumma. Blev även en magbild.


 Magen i v.16


Lörd:

Under dagen på lörs så var robban ute och körde med stuggrannen en sväng med fyrhjulingarna. Jag och ungarna tog de gode så lugnt.
Sen på eftermiddagen fick vi främmande av Micke, Carro och Nova. Var himlarns kul att träffa dem. Barnen hade de hur kul som helst ihop. Var full rulle hela tiden. Blev även grillat då. Mumma. De kan man inte få för mycket av. Sen så tycker ja de är så himla kul att de ska ha en bebis till. Så vi kommer vara gravida samtidigt denna gång. Skiljer bara några veckor mellan oss. Vi kommer var 2 pregno som ska bila sverige runt i sommar. Sen när de åkte var de trötta pojakar som somna gode så snabbt. Sj blev de lite mys framför tv innan ja gick och la mig. Robban var uppe ett tag till för han skulle se nå på tv.

Sönd:

Ännu en grå och regning dag. Blev inte så mycket utom att plocka ihop och göra sig redo för hemresan. Blev att fara en sväng förbi svärisarna och få en bit i magen sen åkte vi till Robbans brorsa för att hälsa på han fru som nyss har opererat sig Blev snabbvisiter för vi ville bara hem och dessutom så hade Robban lite bråttom hem för han skulle hjälpa sin chef lite med nå plattläggning som tack för att han var och hjälpte oss med köket.
Så för oss blev de film för barnen och ja plocka undan och samtidigt gjorde en storstädning under tiden. Hann med en diskmaskin och en tvättmaskin. Blev även ett bad för ungarna för de behövdes efter helgens.

Mån:

Idag vaknade vi rund 8 tiden så de var skönt med lite sovmorgon. Sen blev de frulle och finbesök av Mia. Hann även ringa Spec mödra i piteå och höra om de fanns nå avbokade tiden den 7 juli. Fick ett nr till Sunderbyn och höra där om de fanns nå tidigare tider. Men eftersom de har telefontid mellan 7-8 så måste jag ringa i morgon och höra. Annars så blir de ganska lugnt idag. Ska fixa lite här hemma och även ringa provtagningen för att höra om tid för blodprov. Ska även in och lämna ett urinprov.

Ha de bäst alla och tjingpling till nästa gång


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0