Våran lill älskling har ett namn

Hej alla där ute. Som ni ser har jag inte varit så aktiv på några dagar men de beror på att vi faktiskt är hemma på permis i helgen. Har varit fullt upp hela helgen.

Man känner verkligen att man inte är van med allt liv och kaos nu när man  har legat på Neo avdelningen. Tar ett tag innan man kommer in i vardagen.

Som jag skrev i rubriken så har Lillgrodan fått sig ett namn nu och de blev Mario. Var Robban som kom med förslaget. Är jättefint och när man ser ha så ser han verkligen ut som en liten Mario.

Har förresten idag varit tillbaka på en snabb visit på Sunderbyn. Där vägde vi han och tog prover. Men tyvärr så hade han gått ner i vikt så nu blir att ge han mer i sonden. Men vi får se om de kommer att gå att få ner mer i  han för sist börja han nästan spy. Men går han upp av de så är de super. Nu vägde han 2312 g. Fortfarande väldigt liten. Men i våra ögon har han vuxit massor.

I går kom en kompis förbi med en present åt Mario. Var verkligen en jättebra present. Var en superfin overall i turkost.

431882Eftersom vi bara har fått barn i maj så har vi inte haft några varmare overaller åt dem i de mindre storlekarna. Var i strl 56 men är jättestor på han men de är bra för då har han mycke att växa in i. Nu ska ja bara försöka hitta en mössa som matchar overallen.

Nä nu ska jag se de sista av CSI på femman sen blir de sängen för snart ska Mario ha mat igen. Hoppas man får sova mer i natt än de förra.

Ska försöka vara lite bättre med uppdateringarna av Mario och våra liv.Tjingpling på er

Kommentarer
Postat av: Martina (Emelle i Dec-tråden på Fa,iljeliv.se)

Vilket fint namn. HAn är jättesöt. Roligt med en uppdatering!!

2010-11-17 @ 09:37:25
URL: http://www.metrobloggen.se/picnic
Postat av: Martina (Emelle i Dec-tråden på Fa,iljeliv.se)

Vilket fint namn. HAn är jättesöt. Roligt med en uppdatering!!

2010-11-17 @ 09:37:54
URL: http://www.metrobloggen.se/picnic

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0