Första besöken idag

Gu såå trött ja var i morse. Somna gode tidigt för att vara jag men så här trött som ja var i morse har ja inte varit nån annan av mornarna. Kan ju bero på att man då inte haft så många timmars sömn och inte hunnit komma i djupsömn som denna natt.

Robban kom vid halv 9 i morse och börja direkt mysa med Lilleman. Då passade jag på att pumpa ut från mina Dolly Parton pattar och även äta lite frulle. Prata med några på avdelningen och när jag kom tillbaka hade Robban somnat i sängen med Lilleman. De var hur söta som helst.

 Lilleman uppklädd inför farmor och farfars besök

 Far och son

 Mys hos farmor

Vi fick även besök av Sara idag och de var såå himla kul att se henne. Var ett tag sen vi sågs. Prata endel och Sara fick se lilleman. Sen följdes vi åt till Storhedern för att handla inför helgen så man får sig nå krubb i magen. Fick även träffa Siggeligge

 Söt Sara...snygg bild vännen

Förresten igår när Robban var här och hade mys så mätte de Lilleman. Gissa hur mycket han hade växt. 2,5 cm från 43,5 till 46 cm. Men de sa att de nog var felmätt från början för då är de lite svåra att räta ut när de är nyfödda. Så helt plötsligt blev lillherrn gode så stor.
 Mätning på G av lilleman

 Vem har sagt att de alltid är så kul??

 Tur att pappa finns nära till hands

 Mys med pappa

 Min älsklingar

Va kan mer säga att man har en väldig glad och nöjd lite kille som är så duktig och sover på nätterna fastän personalen kommer in och matar han. Är våran duktiga lilla kille. Hoppas han gortsätter göra stora framsteg så vi snart får fara hem.

 Så här nöjd är lilleman typ jämt

 Min älskade lilleplutt

Detta var allt för oss för denna gång.

Tjingpling och Glad Halloween alla där ute

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad roligt med lite främmande!! :) Fått någon ny rumskamrat? Håller tummarna på många framsteg så ni får komma hem någon gång!! Och vara hela familjen samlad, alternativt ett familjerum kanske ;))

Visst åkte familjen "vi skriker så mycke vi kan och springer på hela avdelningen" hem på permis igår? Då kanske du fick lite lugn och ro!

Kram på dig, du gör det bra!

2010-10-30 @ 09:30:29
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Sandra - Filip och Hugos mamma =)

Vilken liten fin kille =) träffade faster Monica som var på hel-spänn precis innan ni fått!

2010-11-01 @ 17:48:02
URL: http://filipsmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0