En tripp till Boden

Idag vaknade Melwin runt 6 tiden. Han hörde att Robban var nere på nedervåningen så han ville gå ner och säga hej till honom.

Malcom vaknade bara en liten stund efter de och ville gå ner även han. Kan säga att ja var inte allt sugen för 5 öre att gå ner. Var så himla trött, men de kan ju berott på att ja inte somna förrän halv 4 igår. VAr hur trött som helst men ja kunde i slappna av och bebis levde rövare i magen. Tror den hade en karatematch eller nå.

Hade besök av Linda W igår, vi hade filmkväll. Såg Höstlegender. Blev helt förstummad när ja fick veta att hon inte hade sett den. Så då var de bara att inviga henne i filmens värld. Menar den är ju hur bra som helst. VAr ett tag sen ja såg den men den är lika bra som förr.

 Måste ju bara säga att Brad Pitt är sjukt snygg i den filmen. Grrr......

Idag när jag hade lämnat kidsen på dagis åkte jag raka vägen hem och slängde mig i sängen igen för att få sova lite till. Ställde kl på halv 10 för då skulle vi upp och hämta grabbarna vid 10 tiden eftersom Robban hade en tid hos Boten i Boden AB. De säljer skor sen så gör de även specialsulor. Robban har gjort de eftersom han har hälsporre.

När vi var klara så gick vi på lite affärer. Melwin letade en Batman tröja. Efter endel sökande så hittade han en jättefin Batman t-shirt på Åhlens. Men de var dåligt med storlekar åt han. Även Malcom fick en jättefin t-shirt från Starwars.

Sen gick vi in på Team Sportia och kolla. Då hitta Robban ett jättefint regnställ från Didriksson. Var på rea oxå så de blev att köpa de. Hade först tänkt att Malcom skulle få de eftersom de var i strl 80 men de såg så himla stort så vi provade den på Melwin och upptäckte att ha kunde ha den så de blev han som fick de. Men Malcom kan ju ärva den sen.

Älskar verkligen turkost och kidsen passar hur bra som helst i den färgen.

Sen har vi varit på Möbelhuset i Boden och Mio för att kolla på köksstolar eftersom vi har funderat att byta. Ska även byta köksbort. Finns hur många snygga stolar som helst men vissa är INTe billiga. Såg några som var riktigt snygga och inte allt för dyrt. Får se va de blir för några senare.

Sen  efter vi har kommit hem har de varit en oturs kväll för Malcom. Åkte iväg för att handla lite och då hann Malcom ramla ut från barnvagnen och stöta huvudet. Sen efter middagen så lekte grabbarna och jagade varandra. De slutade med att Melwin vart för hårthänd och knuffa lillebror så han slog pappan i bordsbenet så han fick en jack. Huvva va hemskt de är när man ser att de får öppna såg som blöder. Ville ringa ambulansen för att de dem komma och kolla men eftersom de inte blödde massor så rengjorde vi de och nöp igen och satt en plåster för så de läker ihop så de inte blir jättefult ärr.

Nu sover älsklingsgrabbarna och vi sitter och se på Arga SnickarenKanal 5. Sen blir de att packa ihop lite grejjer för i morgon drar vi till stugan. Så då kommer de nog inte bli så mycke bloggande. Men vi får se.

Nä nu ska ja vara social men älsklingen så ha de så bra alla där ute

Tjingpling på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0