Sista inskolningen

De har varit en lång natt i natt. Ungarna kom förbi mitt på natten och börja härja. Malcom börja ropa på pappa sin och när ja sa att han skulle vara tyst börja han gråta. Melwin börja bråka om vars han skulle ligga med Malcom. Så när vi gick upp i morse så var gode sååå trött. Robban försov sig rent av. Tur att han hade mig som väkte han annars så vet man inte hur länge han hade sovit.

Idag blev de att lämna Malcom hela tiden. Är så kul att komma och hämta dem för de är såå himla glada när de ser en. De hade gått superbra för han idag så nu har vi bestämt att inskolningen är klar och att vi kör som vanligt till veckan. Är så himla kul att de gått så bra för han med inskolningen. Har inte varit några tårar alls. Eller nu skojja jag..,.i tisdag blev de lite tårar men de var för att Melwin börja bråka och gråta. Annars har de gått super. Nog vet jag att de kommer att komma ett bakslag men de får man ta då. Skulle ju vara konstigt om de inte blev de.

De enda är att han inte har tränat på att sova och äta middag så de är¨får de väl ta de den dagen ja ska jobba dag. Tror säkert att de kommer bra.

Har nyss lagt 2 väldigt trötta killar som somna på 2 röda. Hoppas de blir en bättre natt i natt. Att man slipper gå upp så mycke för att de gnäller och så.
Så nu sitter ja med gubben och hans polare och ser fotboll. De dricker öl och sprit medans ja hänger vid datorn. Får se när man lägger sig. Blir nog inte allt för sen för i morgon ska vi nog till Piteå. Ska köpa en present åt snygg Sixten och lite kläder åt Melwin och bebis. Robban ska nog ta Melwin på dagis och se Toy Story 3. Tror Melwin kommer tycka att de är jättekul att göra de.

Nä nu ska ja data vidare men ha alla en super bra helg och i morgon går ja in i v.27. Får se om ja bjuder på en magbild rent av. We will see

Tjingpling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0