Utedag och party light

Idag fick ja sovmorgon ända till kl halv 10. Var riktigt skönt må ja säga. Känner att man är tröttare nu i kroppen.

Har idag varit ute hela dagen och grejsat på här hemma. Robban började göra ordning  med hängrännorna så de blir klart innan snön kommer. Och ja målade bron klart under tiden. Så nu har man inte så jättemycket kvar att måla. Döremot så kan ja säga att man känner i kroppen. Haft endel sd under eftermiddagen och kvällen. Inte skönt alls.

Åt fiskpanetter till middag med färsk madelspotatis och stuvad spenat och remoladsås. Var riktigt gott. Var inte igår man åt de. Brukar äta fiskpinnar då å då men de är ja inte alls så förtjust i. Gillar smaken bättre i fiskpanetter.
Efter middagen la ja mig en stund i soffan för att vila med de var inte så lätt eftersom man hade 2 småkillar som skulle klättra på en.

Efter en stund drog ja iväg för att hämta Linda W eftersom vi skull på Party Light. Gode så skönt att komma bort lite. Var riktigt trevligt. Kul att få prata av sig lite och lukta på massa ljus. Men ja upptäckte att nu när ja är gravid har ja svårt för många dofter. Men ja hitta 2 st och de var Havsbris och Svart Hallon. Var en superbra kombinering. Sen när vi skulle fara fick vi även en rundtur av värdinnan. Gu så fint de hade och stort med. Vilken jäkla utsikt de hade däremot. Bodde bredvid älven.

De enda som var jobbigt var att ja börja må så himla illa. Fick massor av halsbränna och sura uppstötningar. Tror de berodde på middagen. Kan ha varit Remuladsåsen.
Jag och Linda sprang in på Konsum för snabbhandla och sen skjusade jag hem henne. När ja kom hem var ja tvungen att spy lite för ja mådde så illa. Däremot så var de inte så kul för de var bra magsaft som kom upp. Men nu är de bättre iaf.
I morgon hade ja tänkt fara på Arbetsförmedlingen medans barnen är på dagis och även hinna med och gå en promis med Mia. Måste prata med henne och höra så hon inte ha nå jobb eller nått annat inplanerat.

Nu blir de att dra sig mot sängen för ja är supertrött plus att vi ska upp halv 7 i morgon.

Sov så gott Sverige och hoppas ni alla där ute får en trevlig start på veckan.

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0