Förrätten är klirrad nu

1 påse | babyspenat | |
1 knippa(en) | grön sparris | |
3 st | tomat(er) | |
1,5 st | röd paprika | |
15 cm | gurka | |
1 st | röd lök(ar) | |
2 st | mozzarella, light | |
1 paket | bresaola | |
0,5 kruka(or) | basilika | |
0,5 kruka(or) | persilja | |
4 skiva(or) | lantbröd, grovt, eller fullkornsbaguett | |
Dressing | ||
2 msk | balsamvinäger | |
1 msk | vitvinsvinäger | |
1 msk | olivolja | |
salt och peppar |
Tillagning
1. Skär alla grönsaker i bitar. Skär av nedersta delen på sparrisen och koka den lätt en minut. Skär mozzarellan i bitar.
2. Lägg upp sallad, breseola, mozzarella på tallrikar. Strö över färska örter. Blanda ihop dressingen och droppa över.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detta tror ja kommer bli en super duper god förrätt. Inte så mastig men god.
Hoppas ni alla är där ute får ett jättebra slut på de gamla året
Tjingpling
Kommentarer
Postat av: mersiha
fin blogg vad gör du då?:D
Postat av: mersiha
aha okej jag gör ingenting alls. Alltså alla sa den mascaran var bra så jag köpte den och prova och den var jättebra :)
Trackback