Förrätten är klirrad nu

Mozzarellasallad med breseola 
1 påse   babyspenat
1 knippa(en)   grön sparris
3 st   tomat(er)
1,5 st   röd paprika
15 cm   gurka
1 st   röd lök(ar)
2 st   mozzarella, light
1 paket   bresaola
0,5 kruka(or)   basilika
0,5 kruka(or)   persilja
4 skiva(or)   lantbröd, grovt, eller fullkornsbaguett
Dressing
2 msk   balsamvinäger
1 msk   vitvinsvinäger
1 msk   olivolja
    salt och peppar

Tillagning

1. Skär alla grönsaker i bitar. Skär av nedersta delen på sparrisen och koka den lätt en minut. Skär mozzarellan i bitar.

2. Lägg upp sallad, breseola, mozzarella på tallrikar. Strö över färska örter. Blanda ihop dressingen och droppa över.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detta tror ja kommer bli en super duper god förrätt. Inte så mastig men god.

Hoppas ni alla är där ute får ett jättebra slut på de gamla året

Tjingpling


Kommentarer
Postat av: mersiha

fin blogg vad gör du då?:D

2009-12-30 @ 19:39:08
URL: http://merissa.blogg.se/
Postat av: mersiha

aha okej jag gör ingenting alls. Alltså alla sa den mascaran var bra så jag köpte den och prova och den var jättebra :)

2009-12-30 @ 21:02:12
URL: http://merissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0