Onsadag
Håller just på med middagen som blir idag
Fiskgryta
Portioner: 3-4
Ingredienser:
1 gösfilé
1 burk kräftstjärtar
1 burk räkor
ca 120g crabfish
1 1/2 dm purjolök
squash
färska champinjoner
paprika
1 liten gul lök
färsk citron
sambal oelek
limepeppar
ca 100g philadelfiaost
ca 3 dl vispgrädde
ev lite flytande honung
Gör så här
Fräs hackad lök med skivade champinjoner och purjolök i smör. Tillsätt tärnad paprika och squash. Häll på grädde och ha i philadelfiaosten. Tillsätt kryddorna och saften från en halv citron. Lägg i bitar av gös. Skär crabfishen i bitar och ha i den. När fisken är vit och såsen krämig så ta av pannan från spisen och tillsätt de avrunna räkorna och kräftstjärtarna. Låt stå några minuter.
Kan bara säga att de ser urgott ut. Ska nu bara göra salladen men ´ja skriver mer sen
Tjingpling
Kommentarer
Trackback